KMR Precision Arms

Postavljeno od strane Zeljko Radosevic dana

Možda još niste čuli, ali uskoro hoćete. 

Na tržištu se pojavila nova privatna kompanija, osnovana od strane glavnog inženjera i tvorca sportskih pištolja Shadow, Češke Zbrojovke.

Ova nova kompanije se zove "KMR Precision Arms". 

Specijalizovani su za preciznu mašinsku obradu metala, CNC mašinsku obradu, EDM, graviranje metala i prilagođeno 3D štampanje. Nude kompletna tehnološka rešenja mašinske obrade, za tehničku pripremu proizvodnje koristimo savremene CAD/CAM alate i višeosne merne instrumente.

Proizvode pištolje kako za profesionalce tako i za početnike, nadograđene KMR priborom za bolje iskustvo i preciznost gađanja. Rade sa sportskim strelcima iz zemlje i inostranstva na njegovom razvoju. Pored standardnih modela, daju sve od sebe da zadovolje vrhunske kupce sa našim pištoljima i priborom po meri.

Njihovi pištolji će se naći na našem tržištu i trebali bi biti dosta bolji od CZ modela na koje smo navikli, ali i cena će biti veća. Ova kompanija će se fokusirati na izradu manjeg broja komada oružja, ali obratiće pažnju na bolji kvalitet i potrebe korisnika.

 

Ovde možete da vidite jedan od njihovih modela na koji su ponosni "KMR V-02 UMBRA"

V-02 Umbra je mala ali moćna. Sa ovim kompaktnim pištoljem sigurno se nećete razočarati na takmičenjima, naprotiv, možete sami sebe iznenaditi.
Pištolj je opremljen KMR dodacima, BRS stabilizacijom cevi i to znači pogodak u centar.

Ovaj model nije namenjen samo za sportsko streljaštvo, već za svakog strastvenog strelca. Sa ovim komadom ste uvek SPREMNI ZA TAKMIČENJE!

 

← Stari post Novi post →