Vortex optike - Odličan odnos cene i kvaliteta

Postavljeno od strane Zeljko Radosevic dana

Sigurno ste se pitali koja optika daje najbolji odnos cene i kvaliteta. Jedna od naših preporuka je svakako kompanija VORTEX. 

Vortex je Američka kompanija, proizvođač optičke opreme za: lov, posmatranje divljih životinja, rekreaciju na otvorenom i streljaštvo.

Preporučujemo vam sledeće proizvode ove kompanije, u zavisnosti od potreba.

1) RAZOR VORTEX

Svaka komponenta, karakteristika i performanse koje su karakteristične za ovaj model nišana su tako dobro osmišljene i izvedene da je gotovo zastrašujuće. Odličan je za malo dalje distance i precizne pogodke u  ekstremnim okruženjima.

2) GOLDEN EAGLE VORTEX

Posebno dizajniran za dalekometno streljaštvo, F-klasu i druge takmičare. Veliko uvećanje, bočni fokus i slika koja ne zamara oči, osiguraće da ste odmah spremni za sledeći metak.

3) VIPER VORTEX

Viper nišani su robusni i omiljeni deo opreme, na koju su se lovci počeli oslanjati. Napravljen korišćenjem jednodelne aluminijumske cevi za vazduhoplovstvo za snagu i izdržljivost, vrhunska, potpuno obložena optika pruža detalje i razlikovanje boja koje su potrebne za lov u bilo kom okruženju. Dizajniran da radi tamo gde optike iz njegove klase ne mogu. Odličan je izbor za lovačku pušku.

4) STRIKE EAGLE 

Izvođenje taktičkih, kratkih i dalekometnih hitaca zahteva nišan sa karakteristikama specifičnim za primenu i solidnim kvalitetom izrade kako bi se obezbedile precizne, pouzdane i ponovljive performanse - svaki put kada pritisnete okidač. Optički nišan Strike Eagle se može pohvaliti tim karakteristikama u laganom i izdržljivom pakovanju.

5) VENOM VORTEX

Venom® 5-2556 FFP nišan, vaš potpuno novi način da brže uđete u pucanje na daljinu sa optikom u prvoj fokalnoj  ravni, prepunom funkcija pogodnih za pucanje.

6) DIAMONDBACK VORTEX

Diamondback® nišani potpuno menjaju pravila kada je u pitanju „dobićete ono što plaćate“. Sa ovom optikom, dobijate i više. Napravljena od jednodelne legure aluminijuma, koji se koristi za izradu aviona. Čini ovaj model skoro neuništivim i otpornim na trzaj jakih kalibara. Unutrašnjost je ispunjena argonom, što sprečava magljenje stakala i obezbeđuje vodootpornost. 

7) CROSSFIRE VORTEX

Popularna linija Crossfire II je napravljena da nadmaši standarde performansi nišana slične cene. Okular sa brzim fokusom i potpuno obložena sočiva daju čistu sliku, a ne zamaraju oči. Isto tako, ova verzija dolazi i sa unapređenim turetima. 

8) COPPERHEAD VORTEX

Posebno dizajniran za lovce i strelce, Copperhead nišan nudi najviši nivo performansi i pouzdanosti.
Dobar za lov i pucanje na različitim daljinama, gde je tzv. hold-over podešavanje bitno. 
Potpuno višeslojna sočiva povećavaju prenos svetlosti sa višestrukim antirefleksnim premazima na svim površinama od vazduha do stakla.
Njegova tvrda anodizirana jednodelna aluminijumska cev za avione je pročišćena azotom i zaptivena je za vodootporne/maglene/vremenske karakteristike.

9) SONORA VORTEX

Čvrsta anodizirana završna obrada pruža mat površinu sa niskim odsjajem i pomaže pri kamufliranju pozicije strelca.
Zapečaćen O-prstenom i pročišćen azotom, Sonora pruža performanse otporne na vodu i maglu. Čvrsta konstrukcija izdržava trzaj i udar. Izrađena je u jednom komadu od avionskog aluminijuma. 

Ovaj model koriste uglavnom lovci. 

Ako želite da kupite neki od modela VORTEX optike ili želite neku drugu vrstu optičkog nišana, pogledajte našu ponudu u sekciji OPTIKE ili nas pozovite putem telefona i rado ćemo vam dati savet i preporuku. 

← Stari post Novi post →