Browning BAR MK3

Postavljeno od strane Zeljko Radosevic dana

Browning bar mk3

Koreni Browning BAR-a sežu daleko u prošlost, još do prvog dizajna John M. Browning-a za američku vojsku, tokom Prvog svetskog rata. Tokom vremena, doživeo je razne transformacije. Savremeni dizajn sportskog BAR-a nudi strelcima i lovcima laganu poluautomatsku pušku sa prefinjenostima koje nisu prisutne u mnogo skupljim i popularnijim puškama.

Preciznost

Browning fabrika, dosledno proizvodi puške sa najpreciznijom grupom hitaca u svojoj klasi. To je dobrim delom posledica kvaliteta njihovih cevi. BAR cevi su kovane čekićem i napravljene u temeljno kontrolisanom i testiranom procesu.

Funkcionisanje

Browning BAR se oslanja na dizajn gasnog klipa, koji svojim laganim delovanjem ublažava trzaj. Pri tom i smanjuje preterani ostatak ugljenika, koji drugi moderni sistemi, ispuštaju u pokretne delove akcije.

Utisak

Browning BAR MK 3 odaje utisak puške koja je napravljena da bude u vrhu svoje klase. Lagana, prijatna za pucanje i brza za hvatanje nišanske slike.  Dodajte tome dobro dizajniran sistem povratnih gasova: dobićete brze uzastopne hitce i manji trzaj nego sa vašim standardnim lovačkim puškama.

 

 

← Stari post Novi post →